A U T O S T O R Y

Loading

Често задавани въпроси

Да AutoStory е уеб-базиран софтуер. Единственото което ви трябва за да го ползвате е компютър с интернет. Не се изисква инсталация, електронен сертификат или други приспособления. След като имате регистрация в системата, може да я ползвате от всички ваши компютри.
Броя потребители в тарифния план оказват максималния брой хора, които могат да ползват програмата едновременно. Ако във вашата фирма имате повече регистрирани потребители от включените в тарифния плам, всички те могат да ползват програмата, но когато влезнат едновременно някой от тях ще бъде изхвърлен автоматично.
Мобилното приложение е напълно безплатно за физически лица, които желаят да запазват часове за ремонт и да следят сервизната история на своя автомобил.
Всеки има право да прекрати договора си с AutoStory, във всеки един момент, без да дължи никакви неустойки. Целта ни не е да ангажираме хората с допълнителни затормозяващи договори и условия, а да им помагаме да работят по лесно.
Избрания от Вас тарифен план, включва изброения брой модули + интеграция, обучение и неограничена поддръжка.
Всякакъв вид интеграция, обучения и поддръжка са включени в цената на месечния тарифен план.
Да възможни са. AutoStory има за цел да продължава да се развива и да бъде максимално удобно за всички свои клиенти. Всякакъв вид предложения и обратна връзка са високо ценени.
Не се заплаща. Въпреки че за нас и за Вас винаги е по-бързо и удобно директна онлайн връзка, когато се налага имаме възможност да изпратим и наш специалист на място.
Само Вие имате този достъп! Информацията е криптирана и не е споделена. Всеки сервиз има отделна база данни, която е видима само чрез потребителското име и парола, зададени при регистрацията. Или с други думи Вие не виждате никаква информация освен Вашата и съответно никой друг не може да вижда Вашата информация.
Всеки клиент може да вижда записите за своя автомобил направени във всички сервизи, които е посещавал. Клиента има достъп до сервизните поръчки, вложените части и услуги. Клиента няма достъп до цени и друга финансова информация.